Prinses van Zes

Een tijdje geleden werd ik betoverd door de prinses van Inski Pinski. En nu luister ik naar een liedje van haar, waarin ze herhaaldelijk zingt: Sei wass du wilst. Toen en nu laat ze me denken aan mijn vandaag jarige nichtje. Ik liet de zangeres de CD signeren met: Für Prinzessin Annick. From Pernilla with love ❤️.

Ik ben haar verjaardag dus zeker niet vergeten. Maar ze woont, net als de prinses van Inski Pinski, in een ver buitenland. En met de hedendaagse postverzending ben ik al snel te laat met een kaartje. Ik dacht vorige week aan haar verjaardag en daarna nog een keer, en toen was het helaas al te laat voor een op-tijd-kaartje, laat staan voor de verzending van de CD.

Eigenlijk denk ik dat ze veel te jong is voor de CD. Maar het verhaal eromheen is o zo prachtig. En de boodschap erin nog veel bijzonderder. Wees wie je bent. Het is misschien wel het grootste cadeau dat je in dit leven kunt krijgen. Mogen zijn wie je bent. No matter what.

Vandaag wordt ze zes. Een Prinses van Zes. En bij gebrek aan een fysieke omhelzing, schenk ik een wijntje in om op haar te proosten. Volgende maand zie ik haar weer, dit wilde maankind, en o, wat kijk ik er naar uit.

Met een Grote en een Kleine Zoon vind ik het moeilijk te bedenken wat een Prinses van Zes zou willen hebben. Zeker als ik inschat dat ze eigenlijk alles al heeft wat ze wenst. Ik neem een besluit. Het gaat een cadeau worden voor een Prinses. Voor een wild maankind. Poppen heeft ze genoeg, en de CD komt nog wel.

Van mij krijgt ze Inski Pinski. Als geheugensteuntje, om te blijven wie ze is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s