Waar de liefde magie de weg wijst en andersom

Daar lig ik dan. Doodmoe én zeer vervuld van de afgelopen vakantieweek. Laatste nacht in een klein maar comfortabel kamertje van een Engelse B&B. Morgen weer in m’n eigen bedje. Ook heel fijn.

En terwijl ik op deze laatste avond in Engeland lig te mijmeren en m’n blogs over afgelopen week nog eens teruglees, merk ik dat ik aan het begin eigenlijk niet zo duidelijk omschreef waar ik heen ging. Want Appelland is niet bij iedereen bekend.

Vorige week zondag vloog ik naar Bristol. Vandaaruit reed ik met de taxibus naar Glastonbury. Om op dinsdag door de poorten van Avalon te gaan.

Avalon is een in nevelen verborgen eiland. Het is het eiland waar niet alleen Koning Arthur en Morgen la Fey schijnen te hebben geleefd, maar waar ook Jezus en Maria Magdalena aan land zouden zijn geweest. Een (ei)land met een geschiedenis vol mythen en magie!

Een paar werkelijk waanzinnige dagen volgen. Er is bovenal sprake van plezier en zusterschap. Maar ook van een lach en een traan. Én dus van magie en wonderen.

Vandaag is de dag waarop we op zoek zijn gegaan naar ons eigen Avalon (en het gevonden hebben!). Later stapten we terug de ‘gewone’ wereld in.

Het was een week die ik, net zoals Avalon zelf, voor altijd in mijn hart gesloten heb. Vol ervaringen die eigenlijk niet in woorden uit te drukken zijn. En waar liefde de weg wel vindt.

2 gedachtes over “Waar de liefde magie de weg wijst en andersom

    • Anita Frantzen Gilvert zegt:

      Hai lieve Jozee,
      Wat leuk dat je op deze manier meegereisd bent naar Glastonbury/Avalon! Het was echt een bijzondere reis, en fijn dat je dat hebt kunnen teruglezen in m’n blogs. Al heb ik ook heel wat meegemaakt waar geen woorden voor zijn! Liefs Anita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s