Lots of love van mij voor jou

Na een waar (en gelukkig zonnig) waterballet in Park Lingezegen, kwam de chemodip gisteren iets ieder dan de vorige keer. Ach, dat houdt het een beetje spannend niet waar. En voor mij valt het nog alles mee. Een beetje 🀒, wat goed te doen is met medicatie. Een beetje zweterig bij vlagen en vooral veel (willen) liggen.

Af en toe lukt het me verder te lezen in De helende reis. En omdat ik inmiddels weet dat toeval niet bestaat gaat dat in precies het goede tempo. Ik kreeg het boek afgelopen week aanbevolen door M. Ze was er eigenlijk vanuit gegaan dat ik het boek al kende. En misschien is dat ook zo.

Want zeker in de eerste hoofdstukken is er veel herkenning. Alsof ik mijn eigen verhaal lees. En nu ben ik precies op een punt beland waar sprake is van synchroniciteit met mijn nu. Zonder het eind van het boek te willen verklappen, hoop ik dat dat zo blijft.

Alle gekheid op een stokje. Het is bizar hoe datgene wat de schrijfster beschrijft, mij inspireert tot gedachten en daden. Waarbij je je geen zorgen hoeft te maken of ik me wel aan de sociale quarantaine houd, want dat doe ik. Zeker.

Er is inmiddels een aantal besmettingen in mijn woonplaats. Lastig is dat mijn mannen alledrie in winkels werken en dat dat bij een eventuele noodtoestand ook zo zal blijven. Maar wel hebben ook al enige β€˜social distancing’ in huis. Gelukkig horen en zien we elkaar wel nog, en hebben we ook de grappigste gesprekken, maar zoenen en knuffelen is er toch even niet bij.

Hoe de komende weken er behandeltechnisch zullen uitzien weet ik niet. In principe vindt een operatie twee Γ  vier weken na de derde chemo plaats. Maar met Corona vraag ik me af of dat mogelijk en verstandig is. Ik ga er vanuit dat dat wordt meegenomen in de operatievoorbereidingen. Ik verwacht volgende week zicht te hebben op de eerste bespreekafspraak.

Terug naar het boek De helende reis. Want de synchroniciteit van nu bracht mij bij Beyond, de Plaats van Liefde. Vandaag zat ik in bad, met voor mij drie kandelaars die ik afgelopen weken heb gekregen πŸ™. Smeerde ik mij in met een heerlijke body-olie, die ik afgelopen weken heb gekregen πŸ™. Kon ik daarna een mutsje opzetten, dat ik afgelopen week kreeg πŸ™. Kijk ik om me heen en zie ik kaarten, boeken, tijdschriften, thee, edelstenen, symbolen, allemaal van jullie. Ben ik Γ©cht verlegen Γ©n heel blij met de Pay-it-forward tikkies voor het bezoek aan de Mayatempel sauna en de goede doelen πŸ™. En dankbaar voor de ook nog steeds bijna dagelijks binnenkomende berichtjes vol licht en liefde πŸ™.

Het is zoveel, waarbij ik steeds weer denk, dat ik jullie allemaal persoonlijk wil bedanken met een berichtje, een kaart of een briefje. Maar dat lukt me gewoonweg niet. Tegelijk hoor ik je zeggen: β€˜Dat hoeft ook niet, steek die energie maar in je herstel.’ Dus dat is wat ik zoveel mogelijk doe.

Maar niet voordat ik hier en nu weer een keer in alle oprechtheid vanuit mijn hart tot jouw hart zeg: dΓ‘nkjewel, Lots of love van mij voor jou πŸ’•!

7 gedachtes over “Lots of love van mij voor jou

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s